Laboratori del Dr.Tumult

Laboratori d’experimentació lasciva i tumultuosa. Hi poden aparèixer —el temps dirà— relats, poemes, cròniques viscudes o inventades, idees indecents i altres atemptats contra l’ortodòxia sexual, la moralitat heteromonògama o el capitalisme patriarcal, entre altres objectius dignes de maltracte. Queda advertit:

 


Retrat del Dr. Tumult, segons Athalfrid

El Doctor Tumult és un porc. Sense pal·liatius. Devot del culte orgiàstic, molt procliu a les multituds amb poca roba o gens, voyeur professional i exhibicionista vocacional, ell us diria que és un explorador de les més diverses manifestacions epidèrmiques i un aprenent d’alquimista emocional. Però exagera la lírica: és, bàsicament, un aventurer sexual amb pocs embuts (ep, tothom té els seus límits!) i un ionqui de l’amor trobadoresc.

Manté intacta, per bé que superada, l’etapa oral de la seva infantesa: tant d’entrada —si s’ho pot endur a la boca, millor— com de sortida, perquè li agrada parlar de sexe més que el cilici a un frare.

Es manifesta obertament sexual —sense prefixos; prefereix adjectivar-se segons l’ocasió— i enemic aferrissat de les etiquetes, els armaris i el què diran.

Tendeix, per naturalesa, a la desobediència, a la impertinència i al desordre, tant de fet com de pensament. Impuntual sense remei, emmalalteix fins i tot davant les rutines més insignificants i quotidianes. I és, com us ho diria, llunàtic en el sentit més estricte: un adorador de la Lluna amb els humors completament sotmesos als cicles selenites.

I tanmateix és un romàntic empedreït. Enamoradís, seductor, seduïble i vulnerable a la bellesa; la síndrome de Sthendal no li resulta estranya. No cal dir que té un imant per militar en les (grans) causes perdudes, és a dir: la llibertat (eròtica) i la justícia (poètica).

Naturalment, la utopia que il·lumina el seu camí és fundar una comuna poliamorosa, polisexual i autogestionada. Si els convents fossin mixtes, orgiàstics i ateus de ben segur que es faria monjo.

El Doctor Tumult és un llibertari de l’amor i un llibertí sense fronteres.

Ben mirat, aquest homenot de la lascivia catalana és, efectivament, un porc, però de bon grat li concediria un atenuant: és un porc encantador. Un porcot, diem-ne.

Athalfrid, setembre de 2010.

Doctor Tumult


Trobareu les publicacions del Dr.Tumult al menú de la dreta i al desplegable de la capçalera.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s